Jełczenie olejów - strona 11

note /search

Dodatki do żywności , sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1050

- ekstrakt z rozłogu rośliny Curcuma domestica (Azja) rozpuszczalność - dobrze w oleju i alkoholu, źle...

Węgiel-opracowanie

  • Politechnika Wrocławska
  • Chemia i technologia chemiczna
Pobrań: 224
Wyświetleń: 1491

sytnikowa usuwania NH3 z gazu • odpędzanie NH3 do N2 • Benzolownia • adsorpcja ciśnieniowa olejem płuczkowym...

Diety szpitalne

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1190

chude -głównym źródłem energii są: tłuszcze (olej, masło, śmietana) oraz węglowodany (cukier, kasza...