Emulgator - strona 10

note /search

Przechowywanie żywności

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 490
Wyświetleń: 3899

, mleczne, wyroby cukiernicze). Usunięcie tłuszczu, spełniającego rolę emulgatora, zakłóca równowagę...

Powłoki malarskie

  • Politechnika Warszawska
  • Materiały budowlane
Pobrań: 154
Wyświetleń: 1260

się w przypadku wprowadzenia do emulsji - oprócz środków obniżających napięcie powierzchniowe zwanych emulgatorami...

Wykład o polimerach

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Praca inżynierska
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1106

Uwaga do wydania elektronicznego Prezentowane wydanie elektroniczne jest w zasadzie „wierną kopią” książki prof. Łużnego. „Przekład” – ze stanowiącego podstawę wersji „drukowanej” pliku WordPerfecta, do pliku Acrobata, wykorzystujący system LATEX – został wykonany przez studenta Wydziału Fizyki i I...