Dekstryny i maltoza - strona 16

note /search

Mięso - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 854
Wyświetleń: 4074

. Co2) -pektyna płynna -baza gumy do żucia -białe lub żółte dekstryny -prażona lub dekstrynizowana...

Chemia ogólna wykład

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Chemia
Pobrań: 1078
Wyświetleń: 8834

Mirosław Bućko, Ryszard Gajerski, Stanisław Koziński, Anna Kozłowska-Róg, Stanisław Łabuś, Andrzej Małecki, Barbara Małecka, Ryszard Mania, Marta Radecka, Małgorzata Wierzbicka, Krzysztof Wojciechowski Obliczenia w chemii ogólnej część I Podstawy teoretyczne Praca zbiorowa pod redakcją Andrzeja Ma...