Trudności organizacyjne w przemyśle owocowo-warzywnym
- Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
- Technologia żywności
TEMP. OTOCZENIA POWODUJE ICH ROZWÓJ W ROZMROŻONYCH WARZYWACH MOŻE ROZWIJAĆ SIĘ CLOSTRIDIUM BOTULINUM...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
TEMP. OTOCZENIA POWODUJE ICH ROZWÓJ W ROZMROŻONYCH WARZYWACH MOŻE ROZWIJAĆ SIĘ CLOSTRIDIUM BOTULINUM...
Omawia między innymi takie zagadnienia jak: historia biotechnologii, biotechnologia klasyczna i nowoczesna, podział biotechnologii, cel, produkty GM, jakość żywności i przetwórstwo, żywność otrzymywana z organizmów modyfikowanych genetycznie, drobnoustroje, fermentacja żywności, temperatura ada...
Temp. Otoczenia powoduje ich rozwój W rozmrożonych warzywach może rozwijać się clostridium botulinum...
Lublin 20.01.2008 PATOMORFOLOGIA SKRYPT OPRACOWANE PYTANIA EGZAMINACYJNE Z PATOMORFOLOGII DLA STUDENTÓW PRZEZ STUDENTÓW WYDZIAŁU LEKARSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W LUBLINIE 2008 PRZEDMOWA DO WYDANIA PIERWSZEGO Niniejszy skrypt jest efektem pracy kilkunastu osób, którym pragnę złożyć gratul...
, Proteus, Klebsiella, Streptococcus i beztlenowe: Bacteroides i Clostridium są to przeważnie zakażenia...
, Proteus, Klebsiella, Streptococcus i beztlenowe: Bacteroides i Clostridium są to przeważnie zakażenia...
, każdy zawiera ok 13 stron. W plikach znajdują się tabele zawierające charakterystykę wiązań chemicznych. Nazwy poszczególnych kolumn to: nazwa łacińska, nazwa polska, nazwa systematyczna, nazwa - synonim, mechanizm działania, efekt farmakologiczny, zastosowanie. Notatka stanowi świetny mate...