Świeżenie - strona 3

note /search

Wykład - właściwości miodu, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 112
Wyświetleń: 665

dla człowieka a) Najsilniej działa na drobnoustroje miód świeży, przy czym wysoką aktywnością antybiotyczną...

Zaburzenia pamięci

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Psychopatologia
Pobrań: 546
Wyświetleń: 2009

„znajomości” danego przedmiotu) i odtwarzania informacji. Wyróżnia się pamięć świeżą (przemijającą) i pamięć...

Profil glebowy

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Gleboznawstwo
Pobrań: 161
Wyświetleń: 1855

się kruszy świeży- chłodna w dotyku, nie rozpyla się w palcach wilgotny- zwilża bibułę lub palce, daje...