Rafinoza - strona 4

note /search

Towaroznawstwo - cukry

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 392
Wyświetleń: 2352

, są to np. cukry re­dukujące, rafinoza i pochodne cukrów. Melasa wykorzystywana jest jako suro­wiec...

Bakterie i wirusy - informacje ogólne

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia żywności
Pobrań: 2681
Wyświetleń: 5607

ze środowiska różnych substancji: sacharozy, rafinozy, glicerolu, mannitolu, arabitolu, ksylolitolu, glicyny...

Polski Slownik Enzymow

  • Uniwersytet Warszawski
  • Biochemia
Pobrań: 105
Wyświetleń: 917

POLITECHNIKA ŁÓDZKA Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności dr hab.inż. Tadeusz Trzmiel prof. PŁ, mgr inż. Marcin Płaczek Słownik oficjalnych nazw enzymów ŁÓDŹ 2007 Niniejszy słownik zawierający około 4000 nazw (stan na 05.2007) jest tłumaczeniem oficjalnych nazw enzymów z języka angielskiego ...

Biotechnologia - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 1141
Wyświetleń: 5369

%,sacharoza-50.0%, azot ogółem -2,0%, związki mineralne-8,0%. substancje redukujące 1%, rafinoza do 1,5...