Trudności organizacyjne w przemyśle owocowo-warzywnym
- Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
- Technologia żywności
O BARWIE LICZNYCH OWOCÓW I WARZYW , STANOWIĄ PROWITAMINĘ A. KAROTEN ZNAJDUJE SIĘ RÓWNIEŻ W CZĘŚCIACH...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
O BARWIE LICZNYCH OWOCÓW I WARZYW , STANOWIĄ PROWITAMINĘ A. KAROTEN ZNAJDUJE SIĘ RÓWNIEŻ W CZĘŚCIACH...
naturalne. (chlorofil, karoteny, indygo, hematoksylina, szafran, kermes) Karoten (prowitamina...
prowitaminę a. Karoten znajduje się również w częściach zielonych . Te barwniki to grupa barwników...
pdf. Notatka opatrzona jest spisem treści, wstępem, wykazem oznaczeń oraz literaturą. Praca zaliczeniowa opisuje takie zagadnienia, jak: znaczenie mikroorganizmów w biotechnologii: bakterie, grzyby, wirusy, podłoża hodowlane, hodowle mikroorganizmów, pożywki wykorzystywane do otrzymania innych z...