Procesy membranowe w przemyśle spożywczym - omówienie
- Politechnika Wrocławska
- Procesy membranowe
membranowe na rzecz OŚ. Znane są przykłady poddawania procesowi MF solanek peklujących, w celu...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
membranowe na rzecz OŚ. Znane są przykłady poddawania procesowi MF solanek peklujących, w celu...
żywności - lepsze jest chłodzenie i zamrażanie niż peklowanie wykonywaniem badań endoskopowych z badaniem...
, np. do peklowania mięsa lub produkcji twardych serów PROFILAKTYKA * warto skorygować niedobre...
Barbara Borcza. Notatka składa się z 46 stron. Wykład 1 3.10.2011 Działy: - toksykologia leku - toksykologia przemysłowa - toksykologia rolnicza - toksykologia żywności Ksenobiotyk ( gr. Xenos) - substancja obca Toksykologia żywnośc i- nauka eksperymentalna, która na podstawie doświadczeń wykonyw...
TEMAT: Obszary zainteresowania ekonomii menedżerskiej LITERATURA: 1. W. F. Samuelson, S. G. Marks, Ekonomia menedżerska, PWE, Warszawa 2009 2. St. Piocha, R. Gabryszak (red.), Ekonomia menedżerska dla MSP, Difin, Warszawa 2008 3. D. Begg, R. Dornbusch, S. Fischer, Ekonomia. Mikroekonomia (tom 1...
Rozwój- jest cechą organizmów żywych, które pod wpływem środowiska ulegają zmianie od form niższych do wyższych – małpa człekokształtna-człowiek współczesny Rozwój ontogenetyczny- (osobniczy), od momentu poczęcia do uzyskania pełnej dojrzałości, swoisty i niepowtarzalny dla każdego człowieka. ...