Cukier buraczany - strona 2

note /search

Towaroznawstwo - cukry

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 392
Wyświetleń: 2352

i utrwalający produkty. Cukier trzcinowy nie różni się niczym od cukru buraczanego. Cukier produkowany...

Biotechnologia - Drobnoustroje

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Biotechnologia
Pobrań: 406
Wyświetleń: 6608

(nie barwiące się J2) i     maltozę i glukozę. CUKIER     Cukier buraczany, cukier trzcinowy - SACHAROZA...

Przemysł owocowo-warzywny - cele

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 462
Wyświetleń: 1757

> niż cukier buraczany, nie stos w przem. owoc-warzywnym sacharyna 3. sól kuchenna: - sól kuchenna zawiera 98...

Geografia rolnictwa

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Geografia gospodarcza
Pobrań: 91
Wyświetleń: 2198

zasadniczym składnikiem cukru trzcinowego i cukru buraczanego. W temperaturze pokojowej sacharoza...

Janusz Skodlarski - Zarys historii gospodarczej Polski

  • Uniwersytet Warszawski
  • Europeistyka
Pobrań: 4270
Wyświetleń: 5747

Zarys historii gospo- darczej Polski Janusz Skodlarski Zarys historii gospo- darczej Polski Wydawnictwo Naukowe PWN Warszawa Łódź 2000 Projekt okładki i stron tytułowych: Maryna Wiśniewska Redaktor: Jadwiga Gniazdowska Korektor: Barb ara Wichan Copyright © by Wydawnictwo Naukowe PWN SA Warszawa 2...