Analiza żywności - strona 11

Kolokwium - pytania z analizy żywności

  • Uniwersytet Gdański
  • Analiza żywności
Pobrań: 35
Wyświetleń: 609

Notatka zawiera między innymi takie zagadnienia jak: oznaczanie cukru, ligand, metoda Bertranda, wykres funkcji, zawartość procentowa białka w ziarnach pszenicy...

Analiza kwasów tłuszczowych - zadania

  • Politechnika Gdańska
  • dr Jolanta Kumirska
  • Analiza żywności
Pobrań: 28
Wyświetleń: 427

SMALEC  1. co to NNKT i dlaczego sa wazne w diecie. 2. opisac schemat GC. 3. 3. opisac szczegolowo czesc eksperymentalna  ...

Cukry - opracowanie pytań

  • Uniwersytet Gdański
  • Analiza żywności
Pobrań: 14
Wyświetleń: 707

Notatka zawiera między innymi takie zagadnienia jak: aldehyd D-glicerynowy, monosacharyd, oligosacharyd, jednostka słodkości, cukry...