Biotechnologia żywności - omówienie
- Uniwersytet Łódzki
- Biotechnologia Środowiska
z wszystkich produktów żywnościowych, zawiera 19% białka, minerały Może być gotowany na parze, pieczony, smażony...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
z wszystkich produktów żywnościowych, zawiera 19% białka, minerały Może być gotowany na parze, pieczony, smażony...
z pożywienia. 4. Warzywa najlepiej jeść surowe lub gotowane na parze, bez zasmażek. Niektóre owoce zawierają...
produkcie. Gotowanie na parze To rodzaj obróbki cieplnej produktu spożywczego polegającej na umieszczeniu...
...A PEN – długopis A PENCIL – ołówek A BOOK - ksiazka WHAT'S - co(to) jest? THIS – to IT'S - to jest WHAT'S THIS? - It's a pen TABLE – stół CHAIR – krzesło LIGHT - swiatło WALL – sciana FLOOR – podłoga ROOM - pokój CEILING – sufit WINDOW – okno DOOR - drzwi CARD – karta BOX – pudełko PICT...