Dekarboksylacja kwasu cytrynowego - strona 27

note /search

Układ autonomiczny

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Farmakologia
Pobrań: 798
Wyświetleń: 1974

optycznie czynne za pomoc* kwasu D-winowego. Lewoskr*tny komponent krystalizuje z roztworu wodnego...

Mięso - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 854
Wyświetleń: 4074

do funkcjonowania organizmu: enzymy, hormony, wit D, synteza, funkcjonowanie synaps Dodatek nienasyconych kwasów...

Biologia - wykłady

  • Politechnika Warszawska
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 147
Wyświetleń: 2772

-wykorzystuje się np. w celu kiszenia do produkcji octu, acetonu, alkoholu, kwasu mlekowego, kwasu cytrynowego...

Referat wody mineralne

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 133
Wyświetleń: 3766

surowca(przebieranie mycie itp.) -przygotowanie roztworu cukru pektyny i kwasu cytrynowego- wprowadzenie...