Jakość i bezpieczeństwo żywności-wykłady
- Uniwersytet Jagielloński - Collegium Medicum
- Jakość i bezpieczeństwo żywności
kwaśna, zasadowa E500 i węglan sodu E500 ii wodorowęglan sodu E525 wodorowęglan potasu E526 wodorowęglan...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
kwaśna, zasadowa E500 i węglan sodu E500 ii wodorowęglan sodu E525 wodorowęglan potasu E526 wodorowęglan...
Opracowanie wyników z praktyki hydrologicznej i hydrochemicznej. SPIS TREŚCI: 1. Cel opracowania i podstawowe czynności………………………………………….. 4 2. Lokalizacja terenu…………………………………………………………………... 4 2.1. Opis rzeki i zlewni………………………………………………………………… 4 2.2. Lokalizacja przekrojów…………………………………………………………… 8 2...
wapnia i magnezu, B. wodorowęglanów sodu, potasu, wapnia i magnezu, C. chlorków i siarczanów wapnia...