Biotechnologia - Drobnoustroje
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
- Biotechnologia
, treonina, prolina, arginina, lizyna, tryptofan, histydyna, tyrozyna, fenyloalanina, glutamina, kwas...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
, treonina, prolina, arginina, lizyna, tryptofan, histydyna, tyrozyna, fenyloalanina, glutamina, kwas...
¹ argininy (Arg210), bêd¹cej sk³adnikiem kana³u jonowego otwartego jedynie na stronê -n, zwiêkszaj¹c tym samy...
in. zagadnienia takie jak: skład mięsa, dioksyny, produkcja mięsa, transport, ogłuszenie, substancje wzmacniający smak, substancje zagęszczające i żelujące, hydrokoloidy, schemat uboju bydła, schemat procesu uboju świń, rola wody w żywności, przemiany węglowodanów. tł- tłuszcz pow.- powodujące skł-...
. pirolizą C. izomeryzacją D. dekarboksylacją Temperatury wrzenia produktów destylacji rurowo-wieżowej ropy...