Pasztet

note /search

Mięso, drób, ryby - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Alergie pokarmowe
Pobrań: 42
Wyświetleń: 770

. Rezygnuj z tłustych przetworów typu: parówki, salcesony, pasztety. Najlepszym sposobem przygotowania mięsa...

Mięsa kulinarne - wykład.

  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Ekonomia
Pobrań: 28
Wyświetleń: 959

specjalizuje się w ich produkcji. Bogata oferta zawiera m.in.: kiełbasy, polędwice, pasztety, mielonki, szynki...

Meat and cred - słówka

  • Uniwersytet Warszawski
  • Język angielski
Pobrań: 21
Wyświetleń: 791

w galarecie pig's trotters nóżki wieprzowe tongue ozór breakfast sausage parówka pate pasztet liver sausage...

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 609
Wyświetleń: 2814

, pasztetów Słonina - partia tłuszczu przerośnięta tkanka łączna. Pachwina partia tłuszczu przerośnięta tkanka...

Salmonella - wykład

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Propedeutyka medycyny
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1141

.) oraz rozdronione przetwory mięsne galaretki, pasztety, pierogi). Mimo wszędobylstwa pałeczek Salmonella...