Marynata

note /search

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 602
Wyświetleń: 2800

podczas gotowania Goździki do potraw słodkich dodaje się w całości, natomiast do wina, octu, marynat wyłącznie...

Wykład - gnicie ryb, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1267

. Najmniej natomiast ciało lina, okonia, karpia i dorsza. Do produkowanych konserw, a zwłaszcza marynat...

Kwasy nieorganiczne, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 168
Wyświetleń: 1001

E-260 - kwas octowy ADI - bezpieczny zastosowanie - marynaty, przetwory rybne, keczupy, musztardy...

Charakterystyka owoców

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1022
Wyświetleń: 4963

pasteryzowane, kompoty, marynaty, kwaszonki, mrożonki, owoce nasycone cukrem i susze. Przetwory o większym...

Potrawy dietetyczne

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 616
Wyświetleń: 3514

bardzo słone marynaty buliony Polecany produkty to: tłuste mleko puree ziemniaczane ugotowana i zmielona...

Dodatki do żywności , sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1050

rozpuszczalność - dobrze w oleju, źle w wodzie ADI - nie określone zastosowanie - marynaty i konserwy warzywne...