Konfitura

note /search

Pektyny - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Analiza i ocena jakości żywności
Pobrań: 21
Wyświetleń: 938

w produkcji dżemów, konfitur, galaretek owocowych. Zdolność pektyn do tworzenia sztywnych żeli zależy...

Charakterystyka owoców

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1022
Wyświetleń: 4963

konfitur Liczi - śliwka chińska, wyglądem przypomina truskawkę: spożywane na surowo polane śmietana...

Trucizny grzybowe-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Historia toksykologii
Pobrań: 77
Wyświetleń: 812

są i toksyczne i rakotwórcze (w stosunku do wątroby). Występują na zepsutych orzeszkach, konfiturach, dżemach...

Style kuchni w Polsce

  • Politechnika Wrocławska
  • Rośliny użytkowe
Pobrań: 28
Wyświetleń: 952

) zaczęto używać: imbir, szafran, cynamon, gałka muszkatołowa w XVIII wieku dotarły konfitury i owoce...

Kampania reklamowa

  • Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Warszawie
  • Reklama
Pobrań: 1519
Wyświetleń: 6734

wymaganiom naszych klientów. ŁOWICZ to rodzina produktów owocowych i warzywnych: dżemów, konfitur, powideł...

Merchandising - projekt

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
Pobrań: 980
Wyświetleń: 3458

Konfitury Chemia Chemia i karma Chemia Warzywa i owoce Alkohole Kawa Słodycze Słodycze Konserwy, przyprawy...

Woda

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 357
Wyświetleń: 2086

np. sacharydów (konfitury, dżemy, mleko) aw = 0,65-0,75 Suszenie (mleko 3% wody, susze owocowo...