Sucha masa - strona 25

note /search

Mleko i jego przetwory

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Pobrań: 448
Wyświetleń: 2506

masa wynosiła 11,7% i średnia sucha masa beztłuszczowa -8,14%. .( Mleko i produkty mleczarskie wśród...

Mąka i miód

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 210
Wyświetleń: 2604

to z nierównomiernego rozmieszczenia składników suchej masy w ziarnie. Zawartość popiołu w mące wzrasta wraz...

Formularz rekrutacyjny ze zmianami

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Ekonomia
Pobrań: 133
Wyświetleń: 679

od około 18,6 MJ/kg do 19,6 MJ/kg suchej masy, w zależności od cyklu zbioru. Stanowi to równoważnik energetyczny...

Mikrobiologia opracowanie

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 798
Wyświetleń: 2471

+), tworząc dipikolinian wapnia, mogący stanowić 10-15% suchej masy spory 4.Dlaczego produkty pochodzenia...

Hierarchiczna budowa komórki

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biochemia
Pobrań: 63
Wyświetleń: 973

dehydroksylizynonorleucyna Rodzaje kolagenów Kolagen: białko strukturalne, występujące w największej ilości (do 50% suchej...