Serwatka

note /search

Produkcja twarogu

  • Politechnika Śląska
Pobrań: 413
Wyświetleń: 2688

gęstwy (minimalizacja strat białka i tłuszczu) możliwość częściowego odczerpania serwatki optymalna...

Produkty odpadowe - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 336
Wyświetleń: 2086

podczas przetwarzania śmietany na masło serwatka - produkt uboczny powstający przy produkcji serów, twarogów (produkt...

Mleczarstwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1330

w wyniku częściowego usunięcia serwatki po koagulacji: Mleka Śmietanki Maślanki Mleka odtłuszczonego...

PRODUKTY LECZNICZE

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Dietetyka pediatryczna
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1337

PRODUKTY LECZNICZE 1. HYDROLIZATY SERWATKI O ZNACZNYM STOPNIU HYDROLIZY Bebilon pepti 1,2...