Ser topiony

note /search

Kwasy nieorganiczne, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 168
Wyświetleń: 1001

- przetwory owocowe i warzywne, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dżemy, galaretki, sery topione, wyroby...

Bakteriocyny

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Genomika i proteomika
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1582

, napojów mlecznych, serów, produktów mięsnych i rybnych. Jej dodatek do produktów mięsnych, serów topionych...

Substancje konserwujące, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 105
Wyświetleń: 777

- chleb krojony, sery pleśniowe, sery topione, pizza, dżemy E-1105 - Lizozym właściwości - enzym z części...