PRZEWLEKLE ZAPALENIE PĘCHERZYKA ŻÓŁCIOWEGO I DRÓG ŻÓŁCIOWYCH
- Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
- Kliniczny zarys chorób
: - żółtka, - podroby, - śmietana, - pełne mleko, - tłuste sery, - ostre przyprawy, - używki. ...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
: - żółtka, - podroby, - śmietana, - pełne mleko, - tłuste sery, - ostre przyprawy, - używki. ...
z kości i mięsa, - wędliny, konserwy, - podroby, - dziczyznę, - baraninę, - sardynki, - śledzie, - szproty...
z kości i mięsa, - wędliny, konserwy, - podroby, - dziczyznę, - baraninę, - sardynki, - śledzie, - szproty...
pasztetowa turkey breast pierś indyka offal podroby loin polędwica fillet of beef polędwica wołowa brawn...
. Wątroba obfituje w witaminy grupy B i A. Jednak wszystkie podroby zawierają bardzo duże ilości...
miesięcy Wieprzowina do 10 miesięcy Wołowina do 12 miesięcy Podroby do 6 miesięcy Nietermiczne techniki...
mięsnymi nazywamy produkty mięsne, które na skutek przerobu straciły charakter mięsa lub podrobów. Wyrabia...
oraz produkcję przetworów mięsnych, podrobów i konserw mięsnych, tłuszczów, wyrobów garmażeryjnych, gotowych dań...
termiczna części surowców (podroby) | Rozdrabnianie (wilk, kuter, krajalnice) | Pakowanie do puszek...
/ bydło / ^surowce do naturalnych tkanek D. surowce tłuszczowe A i B w obrocie handlowym ;sąto podroby...