Jełczenie margaryny - strona 3

note /search

Towaroznastwo - pojęcie dóbr

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Towaroznawstwo
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1218

- które się uzupełniają, Np. but i sznurówka Dobra substytucyjne - które można wymienić, Np. masło i margaryna, płaszcze...

Kwasy nieorganiczne, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 168
Wyświetleń: 1001

/kg Zastosowanie - margaryna, oleje, majonezy, smalec Przeciwutleniacze syntetyczne a) E-320 - BHA...

OT_ egzamin

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1974

fazy rozproszonej (mleko, przeciery, majonez margaryna, lody). (większa jednorodność, mniejsza...

Quantum statis

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 21
Wyświetleń: 784

poprzez zabezpieczenie ich przed rozkładem spowodowanym przez utlenianie, takim jak jełczenie tłuszczu...

Wykład - używki, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 63
Wyświetleń: 742

rozwoju drobnoustrojów chorobotwórczych lub nagromadzania się związków szkodliwych w procesie jełczenia...