Żywienie człowieka

note /search

Żywienie człowieka - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 126
Wyświetleń: 840

Żywienie człowieka Hipokrates (469-377 p.n.e.) - ojciec medycyny => podkreślał znaczenie żywienia...

Mleko i przetwory mleczne - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 49
Wyświetleń: 938

w żywieniu człowieka. Są źródłem: -wysokowartościowego białka -łatwo przyswajalnego wapnia -tłuszczu -witamin...

BPPZ - owce i kozy

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 1274
Wyświetleń: 6083

: OWCE i KOZY prowadzonego dla studentów Technologii żywności i Żywienia człowieka Uniwersytetu...

BPPZ - bydło

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 1169
Wyświetleń: 5915

: BYDŁO prowadzonego dla studentów Technologii żywności i Żywienia człowieka Uniwersytetu Rolniczego...

Cechy prawa UE

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Prawo żywnościowe
Pobrań: 357
Wyświetleń: 1876

się wykorzystywania do żywienia ludzi lub produkcji innych środków spożywczych: Produktów pochodzących od zwierząt...