Produkt spożywczy - strona 8

note /search

Błonnik pokarmowy - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Analiza i ocena jakości żywności
Pobrań: 259
Wyświetleń: 1988

warunkach. Metody oznaczania błonnika w produktach spożywczych wiążą się z koniecznością wyizolowania...

Egzamin 2012/2013

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Marketing
Pobrań: 987
Wyświetleń: 7147

produkująca produkty spożywcze budowała markę czy cos W TYM STYLU. 5.Wymienic 3 zróżnicowane rynki docelowe...

Lipidy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1099

Hamowanie reakcji oksydatywnej polimeryzacji tłuszczów smażałniczy ch Oksydacja fitosteroli w produktach...

POLISAHARYDY

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 63
Wyświetleń: 896

wprowadzono dla odróżnienia związków naturalnie występujących w produktach spożywczych od związków dodanych...

Syntetyczne środki słodzące

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Chemia żywności
Pobrań: 301
Wyświetleń: 2583

. Pojawił się w USA prawie ćwierć wieku temu. Jego oznaczenie na produktach spożywczych to E951...