Prażenie

note /search

Wykład - kasze, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 336
Wyświetleń: 1876

prażona - płatki jęczmienne Jęczmień do kaszy powinien mieć wysoką szklistość. Jęczmień do słodu...

Ciała rozpuszczone - omówienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Chemia
Pobrań: 140
Wyświetleń: 532

pozostałości po prażeniu X2 , mg/dm3 gdzie: c - masa krystalizatora z osadem po prażeniu (550°C), mg a - masa...

Zestawy na egzamin, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 126
Wyświetleń: 693

makaronu, dżemy nisko i wysoko słodz. 3zestaw- 1. Prażenie kawy - omówić, 2. Kondycjonowanie ziarna -def. 3...