Koncentrat pomidorowy - strona 2

note /search

Zawartość chemiczna

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1288

1000-1200 mg - pieczywo Produkty o zawartości 300-600 - sok pomidorowy, koncentraty pomidorowe Produkty...

Wspólna polityka handlowa - omówienie

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • Wstęp do handlu międzynarodowego
Pobrań: 175
Wyświetleń: 1288

z wiśni, czereśni i brzoskwiń oraz koncentratu pomidorowego i przetworów ze szparagów. Grupy towarów...

Aromaty-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Toksykologia
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1351

(dopuszczalne) Ołów w koncentracie pomidorowym w przypadku zan technicznych pon 40,5 mg/kg, a w przypadku zan...

OT_ egzamin v1

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1715

, które były pionierami cieplnego utrwalania żywności Appert, Pasteur Jaką metodę zastosujesz do sterylizacji koncentratu...

Przemysł owocowo-warzywny - cele

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 462
Wyświetleń: 1757

- koncentrat pomidorowy, sok, sałatki,mrożonki zadania stawiane przed przemysłem owoc-warzywnym...

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wyrobów

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Marketing
Pobrań: 140
Wyświetleń: 945

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym STRESZCZENIE Tematem niniejszej pracy magisterskiej jest doskonalenie poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym. Jakość produktów spożywczych jest problemem opisywanym raczej rzadko, choć jego wag...

Mikrofale, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 154
Wyświetleń: 1302

mikro falowo asortymenty to makaron, przyprawy, koncentrat pomidorowy, ryż, bekon i żywność przekąskowa...

OT_ egzamin

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1974

unieszkodliwienia form wegetatywnych Sterylizacja koncentratu pomidorowego Pasteryzacja: błyskawiczna sterylizacja...

Systematyka przemysłu owocowo-warzywnego

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 406
Wyświetleń: 2226

Wykład nr 1. 25.02.08 Systematyka przemysłu owocowo-warzywnego. Przetw. owoc. i warzyw . jest to dział produkcji żywnościowej związany z przetwarzaniem owocow i warzyw. Charakterystyczne dla tego przetwórstwa: -sezonowość wyst. surowca, -konieczność przetworzenia dużych ilości w krótkim czasie, ...