Brojler - strona 2

note /search

Technologia i higiena uboju drobiu

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Higiena i technologia przetwórstwa
Pobrań: 1050
Wyświetleń: 3787

sek, 40-50 mA) | Wykrwawianie (ok.3 min.) | Oparzanie wodą (półoparzanie: 52oC i 3 min- brojlery...

Drób

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Pobrań: 448
Wyświetleń: 2163

drobiowego w Polsce: prod. brojlerów kurzych, indyków rzeźnych, brojlerów kaczych, młodych gęsi rzeźnych...

Trzoda chlewna i drób - BPPZ

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej
Pobrań: 749
Wyświetleń: 2310

drobiowych stanowił: brojlery kurze – 40%, kury – 30%, kaczki – 15%, gęsi – 10%, indyki – 5%. UŻYTKOWOŚĆ...

Giełdy jako instytucje rynkowe

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Instytucje rynkowe
Pobrań: 182
Wyświetleń: 1890

i wieprzowe, brojlery, jaja, wełna.  Metale: miedź, złoto, aluminium, cyna, cynk, ołów, nikiel, srebro...