BPPZ - owce i kozy
- Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
- Technologia żywności
: OWCE i KOZY prowadzonego dla studentów Technologii żywności i Żywienia człowieka Uniwersytetu...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
: OWCE i KOZY prowadzonego dla studentów Technologii żywności i Żywienia człowieka Uniwersytetu...
: BYDŁO prowadzonego dla studentów Technologii żywności i Żywienia człowieka Uniwersytetu Rolniczego...
, biotechnologia, technologia żywności i żywienia człowieka, zarządzanie i inżynieria produkcji. Kandydaci...
Technologia żywności i żywienie człowieka 130 140 45 75 255 ocena uzyskana na dyplomie i średnia z ocen...
środowiska, technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznastwa, a także kandydaci posiadający tytuł...
tworzonych w oparciu o wymienione kierunki, chemii, ochrony środowiska, technologii żywności i żywienia...
przybliżeń dokładności. 2 ARKUSZ 1 Kierunek Technologia Żywności i Żywienie Człowieka Związek chemiczny...
, Chemiczny Chemia, Inżynieria Biomedyczna, Technologia Chemiczna, Technologia Żywności i Żywienie Człowieka...
Ocena żywienia Spożycie żywności - zwyczajowe, w przeliczeniu na rok albo dzień Sposób żywienia...
Wydział Nauk o Technologii Żywności i Biotechnologii Technologia Żywności i Żywienie Człowieka...