Prof. dr hab. Hieronim Kubera

Kody kreskowe

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • prof. dr hab. Hieronim Kubera
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1330

Kody Kreskowe - Historia, budowa i zastosowanie „Zastosowano go w domu towarowym Marsh w Troy, stan Ohio, gdzie pierwszy oznaczony towar przeszedł przez kasę 26 czerwca 1974 roku. Była to ...

Systemy magazynowe

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • prof. dr hab. Hieronim Kubera
Pobrań: 266
Wyświetleń: 1617

SYSTEM MAGAZYNOWY System magazynowy — zestaw wyposażenia magazynowego i ludzi realizujących w obiektach magazynowych określone funkcje i zadania magazynowe. Przebieg procesu magazynowania Wyróżnia się 4 fazy: Przyjmowanie Składowanie Komplementacja Wydawanie Przy realizacji każdej z nich potrz...

Systemy automatycznej identyfikacji

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • prof. dr hab. Hieronim Kubera
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1253

SYSTEMY AUTOMATYCZNEJ IDENTYFIKACJI W PROCESACH MAGAZYNOWYCH Automatyczna identyfikacja rozpoznawania ludzi i przedmiotów przez specjalne urządzenia z równoczesnym wprowadzeniem danych do komputera. Wymagają zastosowania komputera Nie istnieją ograniczenia sprzętowe oraz ograniczenia ustawienia ...

Maszyny do termoformowania

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • prof. dr hab. Hieronim Kubera
Pobrań: 0
Wyświetleń: 1330

MASZYNY DO TERMOFORMOWANIA NA URZĄDZENIACH PRÓŻNIOWYCH NA TERMOFORMINGACH SUROWCE I MATERIAŁY Granulat Proszek Folie miękkie sztywne Termoformierki (termoformingi) to urządzenia służące do wytwarzania z tworzyw sztucznych kształtek różnego ...

Bezpieczeństwo sanitarne opakowań

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • prof. dr hab. Hieronim Kubera
Pobrań: 35
Wyświetleń: 742

„ Bezpieczeństwo sanitarno - higieniczne opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością” ODPOWIEDZIALNOŚĆ PAŃSTWA PRODUCENTA   MTERIAŁ OPAKOWANIOWY OPAKOWANIA   DYRTRYBUTOR SPRZEDAWCA System prawny EFSA EUROPEJSKI URZĄD ds. ŻYWIENIA - Europen Foods SAVETT Autorization Authority powstały wskutek...

Metody oceny jakości

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • prof. dr hab. Hieronim Kubera
Pobrań: 21
Wyświetleń: 588

METODY OCENY JAKOŚCI JAKOŚĆ PRODUKTU jakość wyrobu powiązana jest z produkcją oraz warunkami i czasem przechowywania. Poziom zmian jakości produktu w pożądanym przedziale czasowym t 0 , (…) … METODY OCENY JAKOŚCI JAKOŚĆ PRODUKTU jakość wyrobu powiązana jest z produkcją oraz warunkami i czasem p...