Sucha masa - strona 25

Mleko i jego przetwory

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1890

masa wynosiła 11,7% i średnia sucha masa beztłuszczowa -8,14%. .( Mleko i produkty mleczarskie wśród...

Mąka i miód

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • prof. zw. dr hab. inż. Elżbieta Pisulewska
Pobrań: 119
Wyświetleń: 2422

to z nierównomiernego rozmieszczenia składników suchej masy w ziarnie. Zawartość popiołu w mące wzrasta wraz...

Formularz rekrutacyjny ze zmianami

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Robert Oktaba
  • Ekonomia
Pobrań: 7
Wyświetleń: 595

od około 18,6 MJ/kg do 19,6 MJ/kg suchej masy, w zależności od cyklu zbioru. Stanowi to równoważnik energetyczny...

Mikrobiologia opracowanie

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 455
Wyświetleń: 1715

+), tworząc dipikolinian wapnia, mogący stanowić 10-15% suchej masy spory 4.Dlaczego produkty pochodzenia...

Hierarchiczna budowa komórki

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biochemia
Pobrań: 42
Wyświetleń: 889

dehydroksylizynonorleucyna Rodzaje kolagenów Kolagen: białko strukturalne, występujące w największej ilości (do 50% suchej...