Produkt spożywczy - strona 40

Towaroznawstwo - Barczak Mirosława

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • dr Mirosława Barczak
  • Towaroznawstwo
Pobrań: 329
Wyświetleń: 3262

zepsute: Podstawową rolę w uzyskaniu dobrej jakości produktów spożywczych odgrywają takie czynniki...

Układy koloidalne - wykład

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1540

dla człowieka, to różnego rodzaju naturalne produkty spożywcze, takie jak; śmietana - koloid tłuszczu w mleku...

Układy koloidalne - podział

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1211

rodzaju naturalne produkty spożywcze, takie jak; śmietana - koloid tłuszczu w mleku, masło - koloid wody...

Metody analizy sensorycznej

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 616
Wyświetleń: 3220

innych substancji dodawanych do produktów spożywczych na intensywność wrażenia. Metoda stałego bodźca służy...