Produkt spożywczy - strona 37

Strategia rozwoju sklepu Iglo

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr Bernard Bińczycki
  • Zarządzanie strategiczne
Pobrań: 49
Wyświetleń: 994

się tam mieścić stołówką. Generalny wzrost zapotrzebowania na produkty spożywcze Możliwość poszerzenia asortymentu...

Choroby człowieka - omówienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • prof. dr hab. inż. Zenobiusz Dmowski
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 77
Wyświetleń: 798

wątroby typu A) Produkty spożywcze, woda zanieczyszczona odchodami ludzkimi WZA - zapalenie wątroby typu...

Rygoryzm, a odpowiedzialnosc pracy

  • Politechnika Poznańska
  • mgr Daria Motała
  • Podstawy zarządzania
Pobrań: 7
Wyświetleń: 700

. Do takich działań należą: reklamy produktów spożywczych zawierających niewłaściwe składniki spożywcze...

Strategia rozwoju sklepu Iglo

  • Politechnika Gdańska
  • Zarządzanie strategiczne
Pobrań: 35
Wyświetleń: 728

się tam mieścić stołówką. Generalny wzrost zapotrzebowania na produkty spożywcze Możliwość poszerzenia asortymentu...

Międzynarodowy Handel Towarami.

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Dr Elżbieta Kacperska
  • Międzynarodowe Stosunki Gosdpodarcze
Pobrań: 595
Wyświetleń: 1715

żywności obejmującego ceny koszyka 55 podstawowych produktów spożywczych. Jak podaje organizacja, indeks...

Rygoryzm a odpowiedzialność pracy

  • Politechnika Poznańska
  • mgr Daria Motała
  • Podstawy zarządzania
Pobrań: 0
Wyświetleń: 861

. Do takich działań należą: reklamy produktów spożywczych zawierających niewłaściwe składniki spożywcze...

Koncepcja ECR

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • dr Monika Łobaziewicz
  • Zarządzanie jakością
Pobrań: 126
Wyświetleń: 602

. ECR ma na celu reorganizację starych sposobów handlu produktami spożywczymi i towarami częstego zakupu...