Produkt spożywczy - strona 35

Analiza finansowa spółki "Bakoma"

  • Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
  • dr Katarzyna Kreczmańska-Gigol
  • Analiza ekonomiczna
Pobrań: 168
Wyświetleń: 910

gospodarowania zapasami, co jest poważnym problemem z uwagi na branżę, w której firma działa. Produkty spożywcze...

Usługi turystyczne - opracowanie

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • Podstawy turystyki
Pobrań: 77
Wyświetleń: 854

produkcyjnych mających na celu uzdatnianie produktów spożywczych do konsumpcji oraz handlowych polegających...

Okres przedszkolny dziecka

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • dr Małgorzata Kamińska-Czakłosz
  • Biomedyka
Pobrań: 175
Wyświetleń: 1085

robaków · lamblie - choroba poprzez zanieczyszczone produkty spożywcze i wodę · włosogłówki i glisty...

Filtracja-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia opakowań
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1407

są przegrodami jednorazowego użycia. Masy włókniste stosowane w filtracji produktów spożywczych składają...

Fluidyzacja-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia opakowań
Pobrań: 133
Wyświetleń: 2674

produktów spożywczych fluidyzacja jest niejednorodna, występują różne zakłócenia w zależności od właściwości...

Ruch konsumencki - referat

  • Uniwersytet Warszawski
  • Pedagogika społeczna
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1617

roku w całej Unii Europejskiej został ujednolicony znak Sprawiedliwego Handlu dla produktów spożywczych...