Produkt spożywczy - strona 32

Zanieczyszczenia żywności - wykład

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 70
Wyświetleń: 924

oraz posocznicę. Drogi zakażenia - pokarmowa za pośrednictwem brudnych rąk, woda i produkty spożywcze zakażone...

Dodatki do żywności

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 210
Wyświetleń: 2779

lub zepsutej żywności, lekach itp. Wolne rodniki tworzą się w wielu produktach spożywczych jak: wyroby...

OTZ12

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1148

suszą się bardzo szybko (nawet do 50 lbs/hr·ft2, większość produktów spożywczych ma jednak dużą lepkość...

Ekonomia - zagadnienia ogólne

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • dr inż. Dagmara Zuzek
  • Ekonomia
Pobrań: 1477
Wyświetleń: 8484

zaistnieć i łatwo zejść z takiego rynku np. rynek produktów spożywczych PRZEDSIĘBIORSTWO KOSZTY: podział...

Modlitwa powszechna - opracowanie

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • dr hab. Hieronim Kaproń
  • Liturgika - sakramenty
Pobrań: 21
Wyświetleń: 3654

składano: produkty spożywcze takie jak ser, olej, oliwki, winogrona, owoce, ryby, kwiaty. Miejsce składania...