Produkt spożywczy - strona 30

Toksykologia - wyklad 8

  • dr inż. Anna Brzozowska
  • Toksykologia
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1442

(działanie przeczyszczające) - podkreślone są limitowane w produktach spożywczych Podrażniają narządy...

Toksykologia - wyklad 13

  • dr inż. Anna Brzozowska
  • Toksykologia
Pobrań: 63
Wyświetleń: 805

Zanieczyszczenie ze środowiska w produktach spożywczych - czynniki wpływające lokalizacja upraw w pobliżu zakładów...

Rachunkowość - zadania (1-12)

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • dr inż. Marta Kołodziej-Hajdo
  • Rachunkowość
Pobrań: 427
Wyświetleń: 3941

jako: towary - w Fabryce Sprzętu Chłodniczego, materiały - w Chłodni Produktów Spożywczych, środki trwałe...

Biologia - wykłady

  • Politechnika Warszawska
  • prof. nzw. hab. inż. Alina Kusińska
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 91
Wyświetleń: 2646

i produktach spożywczych. Grzyby w przeciwieństwie do glonów pobierają pokarm z martwych szczątków roślinnych...

Recykling

  • Uniwersytet Zielonogórski
  • dr Jerzy Tonder
  • Ocena oddziaływania na środowisko
Pobrań: 105
Wyświetleń: 4480

jak pudełka z laminatów ( tektura/PE) do płynnych produktów spożywczych stanowią odrębny problem w recyklingu...

Mikrobiologia - wykład 11

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 798
Wyświetleń: 3283

~ 400 tys. ton (gł. Niemcy, Belgia, USA) • • • • • • • • • konserwacja produktów spożywczych (E 330 – E...

CHARAKTERYSTYKA TWORZYW SZTUCZNYCH

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 112
Wyświetleń: 1022

na działanie czynników chemicznych. Polietylen jest podstawowym materiałem do produkcji opakowań produktów...