Produkt spożywczy - strona 27

Wirusy - omówienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • prof. dr hab. inż. Zenobiusz Dmowski
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 105
Wyświetleń: 938

zapalenia wątroby typu A) Produkty spożywcze, woda zanieczyszczona odchodami ludzkimi WZA - zapalenie...

PINOP 25 - zagadnienia

  • Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
  • dr inż. Irena Ickiewicz
Pobrań: 21
Wyświetleń: 938

w opakowaniach (np. produkuje opakowane produkty spożywcze, opakowany sprzęt elektroniczny, itp.) • Wprowadza...

Umowa sprzedaży - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • dr Anna Wanda Wilimowska-Pelc
  • Zarządzanie finansami firmy
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1225

miesiąc od chwili wykrycia tej wady, a w przypadku produktów spożywczych terminy te są krótsze. Okres...

Ogólna technologia żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 161
Wyświetleń: 1162

udziału czynników biologicznych; ograniczenia TŻ: bo produkty spożywcze muszą być bezpieczne...

Marka-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Marketing żywności
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1645

instrumentów marketingowych. Zadania opakowań Opakowanie dla produktów spożywczych to bardzo specyficzny...