Produkt spożywczy - strona 27

note /search

Wirusy - omówienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 938
Wyświetleń: 2261

zapalenia wątroby typu A) Produkty spożywcze, woda zanieczyszczona odchodami ludzkimi WZA - zapalenie...

PINOP 25 - zagadnienia

  • Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
Pobrań: 35
Wyświetleń: 952

w opakowaniach (np. produkuje opakowane produkty spożywcze, opakowany sprzęt elektroniczny, itp.) • Wprowadza...

Umowa sprzedaży - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • Zarządzanie finansami firmy
Pobrań: 763
Wyświetleń: 1995

miesiąc od chwili wykrycia tej wady, a w przypadku produktów spożywczych terminy te są krótsze. Okres...

Ogólna technologia żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1407

udziału czynników biologicznych; ograniczenia TŻ: bo produkty spożywcze muszą być bezpieczne...

Marka-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Marketing żywności
Pobrań: 175
Wyświetleń: 1939

instrumentów marketingowych. Zadania opakowań Opakowanie dla produktów spożywczych to bardzo specyficzny...