Produkt spożywczy - strona 26

Barwniki naturalne

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • dr Werner Sobik
  • Chemia żywności
Pobrań: 434
Wyświetleń: 3087

produktów spożywczych otrzymywanych i przechowywanych w niskich temperaturach. Nadają...

Żywność modyfikowana genetycznie

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • dr Bartosz Bojarczyk
  • Zagrożenia bezpieczeństwa międzynarodowego
Pobrań: 763
Wyświetleń: 2268

jest natomiast tyle samo, tj. 21%. Zdecydowana większość badanych nie kupiłaby produktu spożywczego z żywności...

Badania operacyjne - zajęcia 6

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Badania operacyjne
Pobrań: 182
Wyświetleń: 1568

pożarnej 2 J L Przygotowanie wielkiego otwarcia 1 E M Zaopatrzenie w produkty spożywcze 1 L Ścieżka...

Oceny ryzyka - wykład cz. I

  • Politechnika Gdańska
  • Toksykologia
Pobrań: 49
Wyświetleń: 770

zagrożenia związanego z narażeniem na ich pozostałości w produktach spożywczych: • badanie toksyczności...

Selen i jego toksyczność

  • Uniwersytet Gdański
  • Toksykologia
Pobrań: 28
Wyświetleń: 812

przez zwierzęta i za pośrednictwem produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego trafić do człowieka...