Produkt spożywczy - strona 23

note /search

Globalizacja kultury - wykład

  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • Socjologia
Pobrań: 210
Wyświetleń: 931

Internetu. Ale dotyczy to i ubrań, i produktów spożywczych, i gadżetów domowych, i wielu innych rzeczy...

Normy jakości żywności

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1673

- ustalające jednolite słownictwo, pojęcia, symbole itp. Normy przedmiotowe lub jakościowe dla produktów...

Charakterystyka mlewnika

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 273
Wyświetleń: 3584

podpuszczkowa 3-6% *preparaty sojowe 0,5-3% inne *produkty mleczarskie *poprawiacze *inne produkty spożywcze...

Alergeny i choroby alergiczne

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 154
Wyświetleń: 1155

naskórku oraz w niektórych produktach spożywczych. Alergia na sierść Alergia na sierść zwierząt dotyczy...

Zasady zapobiegania otyłości

  • Uniwersytet Warszawski
  • Edukacja zdrowotna
Pobrań: 175
Wyświetleń: 910

w stosunku do dzieci i dorosłych są podobne: dieta powinna być urozmaicona pod względem asortymentu produktów...

Zalecenia i rekomendacje żywieniowe

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Biosfera
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1183

innych produktów spożywczych. Należą do produktów alkalizujących. Potrawy z nasion strączkowych zapobiegają...