Produkt spożywczy - strona 23

Globalizacja kultury - wykład

  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • dr inż. Maria Siwek
  • Socjologia
Pobrań: 35
Wyświetleń: 728

Internetu. Ale dotyczy to i ubrań, i produktów spożywczych, i gadżetów domowych, i wielu innych rzeczy...

Normy jakości żywności

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 119
Wyświetleń: 1344

- ustalające jednolite słownictwo, pojęcia, symbole itp. Normy przedmiotowe lub jakościowe dla produktów...

Charakterystyka mlewnika

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 210
Wyświetleń: 3283

podpuszczkowa 3-6% *preparaty sojowe 0,5-3% inne *produkty mleczarskie *poprawiacze *inne produkty spożywcze...

Alergeny i choroby alergiczne

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 42
Wyświetleń: 952

naskórku oraz w niektórych produktach spożywczych. Alergia na sierść Alergia na sierść zwierząt dotyczy...

Zasady zapobiegania otyłości

  • Uniwersytet Warszawski
  • prof. dr hab. Barbara Woynarowska
  • Edukacja zdrowotna
Pobrań: 63
Wyświetleń: 819

w stosunku do dzieci i dorosłych są podobne: dieta powinna być urozmaicona pod względem asortymentu produktów...

Zalecenia i rekomendacje żywieniowe

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Biosfera
Pobrań: 14
Wyświetleń: 1071

innych produktów spożywczych. Należą do produktów alkalizujących. Potrawy z nasion strączkowych zapobiegają...