Margaryna - strona 19

note /search

Rynek-opracowanie

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • Mikroekonomia
Pobrań: 28
Wyświetleń: 693

masła można kupić i jeść margarynę Nasz student może np. zamiast płyt CD kupić sobie kasetę...

Reklamy - praca z psychologii

  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1659

) samochód, zdrowe dzieci i szczęście rodziny osiągnie się smarując kanapki margaryną bądź pastą orzechowo...

Biochemia - materiały

  • Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
  • Biochemia
Pobrań: 287
Wyświetleń: 3598

oraz ich mieszane tlenki. Uwodornienie wykorzystuje się na masową skalę do produkcji margaryny, gdzie nienasycone...

Geografia - Halny

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Geografia ekonomiczna
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1281

Sł, Gwinea, Kamerun, Malezja, Indonezja, mydła, olej, margaryna Bawełna: 20 mln wys temp...

Geografia 2009

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Geografia ekonomiczna
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1141

. Słoniowej, Gwinea, Kamerun, Malezja, Indonezja, mydła, olej, margaryna Bawełna: 20mln wysoka temp...

Układy koloidalne - wykład

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1771

się od reszty emulsji. Popularnymi emulsjami są: śmietana, mleko, masło, majonez, margaryna, kremy itp. KOLOIDY...

Układy koloidalne - podział

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 315
Wyświetleń: 1757

są: śmietana, mleko, masło, majonez, margaryna, kremy itp. KOLOIDY ASOCJACYJNE Do tej grupy należą substancje...