Margaryna - strona 17

Pytania z analizy 2006

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1379

; Masło-2,0; Margaryna 1,5; Smalec-5,0 47. Jakie kwasy tłuszczowe wpływają istotnie na zdrowie i dobrostan...

Mikroekonomia-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
Pobrań: 14
Wyświetleń: 777

się popyt na margarynę, mimo, że będzie kosztowała tyle, co wcześniej Dobra komplementarne - jeśli zwiększa...

Podstawy statystyki - wykład

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • prof. dr hab. Grażyna Anastazja Trzpiot
  • Statystyka matematyczna
Pobrań: 147
Wyświetleń: 672

od ceny margaryny X. Regresja - jest zależność zmiennej losowej Y od zmiennej X typu: Y = f(x) + ε ε...

Witaminy i antyoksydanty

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1582

roślinnych, margaryny, pieczonych produktów żywnościowych, gdzie występuje jako konserwant przeciwdziałający...

Rynek - charakterystyka

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr inż. Ryszard Kowalski
  • Mikroekonomia
Pobrań: 770
Wyświetleń: 2618

masła można kupić i jeść margarynę Nasz student może np. zamiast płyt CD kupić sobie kasetę...