Margaryna - strona 16

OT_ egzamin

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1694

fazy rozproszonej (mleko, przeciery, majonez margaryna, lody). (większa jednorodność, mniejsza...

Mikroekonomia - podstawowe pojęcia

  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
  • prof. dr hab. Bożena Klimczak
  • Mikroekonomia
Pobrań: 763
Wyświetleń: 8813

i margaryna. EFEKTY ZEWNĘTRZNE Efekty zewnętrzne - zjawisko w ekonomii polegające na przeniesieniu części...

Wprowadzenie do Ekonomii

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mgr Barbara Regulska
  • Ekonomia
Pobrań: 7
Wyświetleń: 455

pokrywające się funkcje. Mają podobne zastosowanie i podobne właściwości np. masło i margaryna, kredyt...

Instrumenty marketingowe - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Ekonomika
Pobrań: 49
Wyświetleń: 791

. o tym, że margaryna jest zdrowsza od masła Rodzaje reklamy w zależności od obiektu jaki zostanie obrany: reklama...

Mikroekonomia - definicja mikroekonomii

  • Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
  • dr Katarzyna Kreczmańska-Gigol
  • Analiza ekonomiczna
Pobrań: 84
Wyświetleń: 924

to rośnie popyt na margarynę. ***Natomiast stosunku do towar-ów komplementarnych zmiany ceny i popytu...

Aromaty-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • prof. dr hab. Anna Maria Brzozowska
  • Toksykologia
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1323

, serów twarogowych smakowych, margaryn, napoi spirytusowych, herbat owocowych, kawy i herbaty nat...