Przeciętne normy zużycia wody
- Politechnika Warszawska
- Budownictwo
TECHNICZNE (DU 8/2002) V. Handel, gastronomia i usługi 28 Restauracje, jadłodajnie 1 miejsce 100,0 3,0 29...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
TECHNICZNE (DU 8/2002) V. Handel, gastronomia i usługi 28 Restauracje, jadłodajnie 1 miejsce 100,0 3,0 29...
zatruć pokarmowych związane ze spożyciem posiłków w gastronomii: Zanieczyszczone surowce Nosicielstwo...
-sprzedaż biletów , transport, gastronomia + to co zakupi i wywiezie. Niewidzialny import - nasi obywatele...
, gastronomii, sklepu i toalet. Elementy te oceniane są na jedenastostopniowej skali od 0 do 10. Dla każdej...
wzrost konkurencji gastronomicznej w różnych segmentach rynkowych: od gastronomii typu „fast food...
przemysłowymi objętego koncesjonowaniem, Gastronomia, jeżeli nie jest prowadzona sprzedaż napojów o zawartości...
ludności - handel, gastronomia, hotelarstwo, służba zdrowia, zakłady kulturalne, oświatowe, turystyczne itp...
wszystkich rodzajów bazy noclegowej, łącznie z gastronomią. Główne podmioty to hotele, motele, pensjonaty, domy...
oraz obroty detaliczne i w gastronomii przyjmuje się w tym samym dniu , w którym zostały dokonane. Rzetelność...
gospodarka turystyczna • bezpośrednia gospodarka turystyczna - hotelarstwo, gastronomia, transport, biura...