Gastronomia - strona 17

Ewidencja materiałów i towarów

  • Uniwersytet Szczeciński
  • dr inż. Leszek Piotrowski
  • Procesy produkcyjne
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1162

dostawcy. Zapisy w księgach rachunkowych, dotyczące detalicznego obrotu towarami oraz w gastronomii...

Budowa organizacji - wykład

  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • dr Iwona Janina Wierzbicka-Damska
  • Techniki organizacyjne
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1183

Wydawnictwo Gastronomia Budownictwo Źródło: Kisielnicki 2004, s. 135. Znacznie większą popularność zdobyły...

Wykład - Analiza strategiczna ORBIS SA

  • Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
  • dr hab. Zbigniew Wiesław Grzymała
  • Analiza strategiczna
Pobrań: 63
Wyświetleń: 637

wzrost konkurencji gastronomicznej w różnych segmentach rynkowych: od gastronomii typu „fast food...

Analiza strategiczna ORBIS SA

  • Uniwersytet Wrocławski
  • dr Mieczysław Berger
  • Analiza strategiczna
Pobrań: 357
Wyświetleń: 1239

wzrost konkurencji gastronomicznej w różnych segmentach rynkowych: od gastronomii typu „fast food...